Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
Lectures / Contes infantils
Colors


Veure més
Col·lecció de 4 àlbums il·lustrats (tapa dura) amb els colors com a protagonistes.

Una il·lustració acurada i elaborada serveix com a extraordinari teló de fons per a uns textos breus i
seleccionats que recorren els colors a través de la mirada especial dels nens.

Contes per a llegir i ser contats. Per a gaudir i aprendre.
Ratolí blanc


La col·lecció RATOLÍ BLANC està pensada per a primers lectors, encara que la màgia de les seves històries i il·lustracions la fan recomanable per a "nens" de dos a noranta anys. Amb un text senzill i preciosos dibuixos, els nens es diverteixen mentre treballen les habilitats socials. A través de cada relat aprenen a ser amables, solidaris, que l'amistat és el millor regal, que mereix la pena conrear-la.
Contes per a Aprendre els Números


Col·lecció de 12 contes amb els números com a protagonistes.

Una manera divertida d'entendre la formació de les desenes i la relació que tenen amb les unitats: les diferencies entre nombres parells i imparells, cardinals i ordinals.

La il·lustració afavoreix la comprensió del text.

Al final de cada conte hi ha unes activitats breus i eficaces per a entendre i aprendre.
L' Abecedari Fantàstic


L’ABECEDARI FANTÀSTIC és una col·lecció de 30 contes fantàstics amb els quals es pretén i s’aconsegueix consolidar el coneixement de les lletres que formen part del nostre abecedari. Utilitzant paraules que contenen la lletra que es treballa a cada conte, destacada en color vermell, s’aconsegueix que els nens i nenes aprenguin d’una manera personalitzada i per mitjà d’una trama que enganxa el lector un vocabulari bàsic necessari per a comunicar-se.

A través d’un caràcter lúdic es treballen els conceptes bàsics de l’aprenentatge. Les il·lustracions, segons els pares i professors que han utilitzat els contes, són espectaculars, i com que es fan servir dues tipografies a cada pàgina (la lletra lligada i la d’impremta), aquests materials esdevenen un recurs molt didàctic, perquè permeten als nens i nenes consolidar ràpidament la utilització i comprensió de les dues tipografies. A més a més, al final de cada conte hi ha tres pàgines amb unes quantes activitats, molt fàcils de resoldre, que encara involucren més els nens i nenes en l’aprenentatge. Tots aquests contes es poden adquirir per separat o conjuntament, presentats dins d’un estoig ideal per a regalar.

Aquesta col·lecció es dirigeix a nens i nenes de 3 a 8 anys. Són contes per a ser llegits als infants que encara no en saben, per a potenciar la seva comprensió oral, i també perquè els llegeixin els que ja en saben.
L' Aleix i en Rampó


Es tracta d’un conjunt de contes en els quals els protagonistes són un nen (l’Aleix) i el seu amic dinosaure (en Rampó).

El text, en lletra lligada, narra una sèrie d’aventures pròximes a qualsevol alumne que afavoreix que es treballin a l’aula els CENTRES D’INTERÈS (l’escola, el mercat, la platja, el Nadal...) i els VALORS.

Cada conte potencia una sèrie de valors fonamentals en l’educació de l’alumnat.

La il·lustració, de molta qualitat, reflecteix fins al més mínim detall el que es narra en el conte.

Les tres últimes pàgines de cada conte contenen activitats de comprensió molt senzilles que serveixen de resum.

Aquesta col·lecció es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar quan encara no saben llegir, i fins a 7 anys, com a contes per a llegir.

A les escoles es potencien com a llibres de lectura individualitzats per als més petits i com a materials per a les diverses biblioteques (d’aula, de cicle i de centre).

Consta de 12 contes que es poden comprar per separat o conjuntament en un estoig.
Conceptes Bàsics


Veure més
La col·lecció de CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS o oposats, tal com s’anomenen en altres països, són uns materials que ensenyen els coneixements específics necessaris que els nens i nenes han d’adquirir en l’Educació Infantil.
Tenint en compte que en moltes ocasions aquesta circumstància no es compleix, i atenent la petició de bona part del professorat, l’editorial QUERALT ha desenvolupat aquesta col·lecció de contes, que d’una manera personalitzada afavoreix en els infants l’adquisició i la consolidació d’aquests conceptes bàsics, imprescindibles per al desenvolupament de les competències bàsiques que hauran d’adquirir al llarg dels estudis.

El text d’aquests contes s’ha imprès en dues tipografies: majúscules i lletra lligada. D’aquesta manera, el lector identifica ràpidament la tipografia amb què normalment aprenen les primeres paraules (majúscules), i la relaciona amb la que utilitzarà a continuació en els primers anys de l’Educació Primària (lletra lligada).

Aquesta col·lecció està formada per 12 contes fantàstics, amb una magnífica il·lustració molt didàctica que facilita l’adquisició dels objectius i enganxa a la lectura.

Al final de cada conte hi ha 3 pàgines amb activitats de comprensió.

Aquests contes es dirigeixen a nens i nenes a partir de 3 anys, perquè els els llegeixin, si encara no saben llegir (d’aquesta manera treballen la comprensió oral), i perquè els llegeixin ells mateixos quan sàpiguen fer-ho.

Tots aquests contes es poden adquirir per separat o conjuntament, presentats dins d’un estoig ideal per a regalar.
 
Desarrollo web: Pinchaaqui.es