Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
MATERIAL DISPONIBLE
Infantil
LA GORIL·LA CAMPANEL·LA
L' Abecedari Fantàstic
Mercé Viana
Col·lecció: L' Abecedari Fantàstic
ISBN: 978-84-15610-68-7
Gènere: Conte
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripció

Reconeixem la “l·l” d’una manera didàctica i divertida. Es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins als 7 anys, com a contes per a llegir. La lletra que s’intenta reconèixer a cada conte està destacada en vermell. A cada pàgina de text apareixen dues tipografies: la lletra lligada i la d’impremta, amb una característica concreta: a cada línia de les dues tipografies hi ha les mateixes paraules, d’aquesta manera els nens i nenes les poden aprendre totes dues de manera fàcil i ràpida. Tots els contes tenen al final 3 pàgines d’activitats de comprensió molt senzilles.

Valors

Conte fantàstic que a través de la màgia, la fantasia i la imaginació ensenya una sèrie de valors altament pedagògics, recorrent tot l’abecedari. La il·lustració, d’una qualitat extraordinària, explica el conte per si mateixa.
Desarrollo web: Pinchaaqui.es