Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
MATERIAL DISPONIBLE
Infantil
ELS CONTES DE L ALEIX I EN RAMPÓ
L' Aleix i en Rampó
Keka Colmenero
Col·lecció: L' Aleix i en Rampó
ISBN: 978-84-15610-12-0
Gènere: Conte
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripció

Col·lecció de 12 contes en els quals els protagonistes són un nen (l’Aleix) i el seu amic dinosaure (en Rampó). Els contes, en lletra lligada, van dirigits a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins als 7 anys, com a contes per a llegir. Aquesta col·lecció obeeix al nostre afany per divertir els nens i nenes mitjançant uns contes fantàstics, que a través de centres d’interès potencien alhora una gran quantitat de valors ètics sobre els quals es basarà la seva futura formació. Els nens i nenes a qui es llegeix el conte no només aprenen comprensió oral, sinó que gràcies a les il·lustracions que veuen mentre escolten s’hi enganxen cada vegada més i demanen als pares que els en llegeixin un cada dia abans d’anar a dormir.

Valors

No hi ha res més motivador per a un nen que tenir una mascota i poder jugar-hi. En el nostre cas, com que no podem donar a cada nen una mascota física, ens conformem amb fer-ho dins d’una lectura que d’una manera molt lúdica i amb unes il·lustracions molt didàctiques substitueixi tan com sigui possible la primera opció i faci volar la imaginació del lector. En cada conte s’aprenen valors com l’amistat, la generositat, la companyonia, el sentit de la responsabilitat, ajudar als altres, el treball en equip, el respecte als pares, gaudir de la vida familiar... Valorem el que és essencial: les persones, traient importància a les coses materials. Valorem les coses que fan les mares per nosaltres i valorem els amics. Valorem la generositat, compartir i cuidar els altres, el respecte per la naturalesa, l’estima dels avis. Valorem la importància de comprar el que és necessari i gaudir de la companyia de la gent. Cada conte ensenya un valor diferent.
Desarrollo web: Pinchaaqui.es