Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
MATERIAL DISPONIBLE
Infantil
L' ALEIX I EN RAMPÓ VAN AL MERCAT
L' Aleix i en Rampó
Keka Colmenero
Col·lecció: L' Aleix i en Rampó
ISBN: 978-84-15610-09-0
Gènere: Conte
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripció

Conte en què els protagonistes són un nen (l’Aleix) i el seu amic dinosaure (en Rampó). El text, en lletra lligada, narra una sèrie d’aventures pròximes a qualsevol nen que afavoreix que coneguin CENTRES D’INTERÈS (el col·legi, el mercat, la platja, el Nadal...) i VALORS (amistat, responsabilitat, generositat, companyonia, respecte...). La il·lustració, de molta qualitat, reflecteix fins al més mínim detall el que es narra en el conte. Les tres últimes pàgines de cada conte són d’activitats de comprensió molt senzilles que serveixen de resum. Aquesta col·lecció de contes es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins als 7 anys, com a contes per a llegir.

Valors

Valorem el que és essencial: les persones, traient importància a les coses materials. Valorem les coses que fan les mares per nosaltres i valorem els amics.
Desarrollo web: Pinchaaqui.es